Benvinguts a la Festa dels Miquelets




OLESA DE MONTSERRAT - 4, 5 i 6 de setembre de 2015


Recreació històrica, mercat barroc, tradicions, llegendes i rondalles, festa, campament dels miquelets, el Nunci de la Vila, cultura popular, representació de "Catalunya a Ultrança!", seguici dels miquelets, sopar popular, la taverna dels miquelets, ball tradicional i COMPROMÍS!!!

"Honor als nostres morts,
honor als nostres soldats" 


El cartell genèric de La Festa dels Miquelets és en record al company i amic Joan Tosas i Rius, olesà portador de la bandera negre del Regiment de fusellers de montanya de Joan Vilar i Ferrer, ànima de La Festa dels Miquelets de l’any 2014, traspassat el novembre del mateix any.


La tipografia utilitzada als titulars del cartell, és una recreació dels textos i lletres del Llibre d’Òbits núm 5 (1683-1737) de l’Arxiu Parroquial d’Olesa de Montserrat.


Al cartell de la Festa de Miquelets NENS, s’ha utilitzat la tipografia Anna Vives font de l’Anna Vives i el dibuix de l’Ot Boltà Cascante de 10 anys.
Anna és una tipografia en format digital dissenyada per l’Anna Vives. l’Anna és una noia amb Síndrome de Down, que a partir d’investigar i analitzar les diferents formes que les lletres poden adoptar a les publicacions impreses, va crear una grafia molt personal que barreja majúscules i minúscules. 
Els recursos que s’obtenen per la utilització de la tipografia es dediquen a fins socials, concretament al BOX2. http://www.annavives.com/box-21/.

Els cartells de La Festa dels Miquelets i de Festa dels Miquelets Nens 2015 són obra del dissenyador olesà Pep Boltà (www.pepbolta.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada